İSTANBUL / AVCILAR - Leyla Bayram Anaokulu

Leyla Bayram Anaokulu

Adres
YEŞİLKENT MAH. TEVFİK FİKRET CAD. LEYLA BAYRAM İLKOKLU BLOK NO 54 İÇ KAPI NO 1 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Okul Öncesi Eğitimde ´´EĞİTİM SEVGİYLE BAŞLAR’’ felsefesiyle yola çıkan mutlu ve özgüvenli nesil yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:45-12:45 13:00-18:00
DOĞALGAZ
Ulaşım
Ulaşım belediyeye ait 142 F numaralı otobüslerle ve minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri - Okulumuz Avcılar ilçesi Yeşilkent Mahallesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km